برو به محتوای اصلی

آشپزی
آشپزی
تعاریف موضوع:
دسته‌بندی

آیا در مورد آشپزی سوال دارید؟

همین الآن عضو شو و به صورت ناشناس یا عمومی سوالتو درباره آشپزی بپرس!

طرز تهیه دمنوش نعنا:

برای درست کردن دمنوش نعنا باید از برگ‌های نعنای تازه استفاده کنید. آب را بگذارید تا به جوش بیاید، سپس در حدود 20 برگ نعنای تازه داخل قوری بریزید و آب جوش را بر روی آن‌ها بریزید و مثل چای بگذارید تا در حدود 15 دقیقه بر روی حرارت ... (بیشتر)

۶

کوکو سیب‌زمینی (برای 2 نفر):

دوتا سیب‌زمینی متوسط و یک پیاز کوچیک لازم دارید و 2تا تخم مرغ. سیب زمینی و پیاز رو رنده کنید و تخم مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه رو اضافه کنین. بعد تو ماهی‌تابه روغن بریزین و وقتی داغ شد همه مواد رو بریزین توش و با ته قاشق په... (بیشتر)

۹

برای پخت پاستا با سس آلفردو به مواد اولیه زیر احتیاج داریم:

  • پیاز متوسط یک عدد
  • سینه مرغ یک عدد
  • سیر دو حبه
  • کره 25 گرم
  • خامه صبحانه یک لیوان
  • شیر یک لیوان
  • پنیر پارمسان به مقدار دلخواه
  • عصاره مرغ یک عدد
  • نمک، فلفل و پودر سیر به میزان لازم
  • پاستا پنه نصف بسته

در یک قاب... (بیشتر)

۵
ناشناس

ماهیتابه را روی گاز گذاشته و زیرش را روشن می‌کنیم.

مقدار روغن زیر ماهیتابه می‌ریزیم و شعله را روی متوسط قرار می‌دهیم تا روغن داغ شود.

به روغن نمک یا فلفل اضافه می‌کنیم.

پوست تخم مرغ را با لبه ماهیتابه می‎شکنیم و محتوای آن را در ماهیتابه خالی می‌کنیم.

م... (بیشتر)

۴

مراحل:

ابتدا لوبیاها رو از چند ساعت قبل با آب نمک بخیسونید تا نفخش گرفته بشه. بعد بذارید تا بپزه.

توی تابه پیاز نگینی خرد شده رو تفت بدید. ادویه بزنید. رب رو تفت بدید. بعد قارچ‌های اسلایس شده رو اضافه کنید. 20 دقیقه آخر پخت به لوبیاها اضافه کنید. اجا... (بیشتر)

۴

برای درست کردن پف فیل یا پاپ‌کورن اول از همه باید دقت کنین که ذرت خوبی انتخاب کنین تا پف فیل خوبی در انتها داشته باشین. ذرت خوب ذرتیه که تازه باشه و نم و رطوبت نداشته باشه و تقریبا درشت باشه. بهتره که ذرت رو از عطاری بخرین و از ذرت‌های بسته‌بندی اس... (بیشتر)

۷

برای اینکه زعفران شما رنگ بسیار خوبی بگیره به جای روش سنتی که از آب جوش استفاده می‌کردند، پیشنهاد میکنم روش زیر را امتحان کنید:

زعفران را به خوبی در هاون بکوبید تا کاملا ساییده شود. می‌توانید از یک تکه قند یا کمی شکر هم استفاده کنیدد تا زعفران بهتر ... (بیشتر)

۹

بهتره که برای سرخ کردن سیب‌زمینی از ماهیتابه نچسب استفاده کنین. مقداری روغن را در ماهیتابه بریزین و بذارین که کاملا داغ بشه. مقداری نمک را در سطح ماهیتابه پخش کنین. سیب زمینی خورد شده و بدون آب رو داخل ماهیتابه بریزین و چند دقیقه اول رو با شعله تقر... (بیشتر)

۱۱

ادویه ها مهم‌ترین طعم دهنده غذاها هستند و برای اضافه کردن طعم و عطر به غذاها می‌توان از انواع ادویه‌های مخلوط استفاده کرد .

ادویه‌هایی مخلوط۱۱ نامیده می‌شوند که حداقل ۵ ادویه مختلف در ترکیب آنها باشد.

1.ادویه عربی

مقدار یک قاشق غذاخوری از موادی چون پودر... (بیشتر)

۸

انواع سالاد... سالاد کلم سالاد سبز سالاد لوبیا

۷
👤 Top Contributors