1. سن کم احتمال دخالت والدین در ازدواج را بیشتر میکند
والدین به دلیل تجربه بیشتر و سن کم فرزندانشان، فکر میکنند آنها توانایی تصمیمگیری درست را ندارند. تا حدودی این مسئله درست است اما نباید فراموش کرد که تفاوت سنی و اختلافات فرهنگی دوره زندگی والدین و فرزند، بسیار متفاوت است. گاه دخالتهای والدین در ازدواج فرزندان کم سن و سالشان به زندگی زناشویی و روابط آنها بعد از ازدواج نیز کشیده میشود و اغلب مشکلاتی را به وجود میآورد.
2. عدم استقلال فرزندان
بسیاری از فرزندان که قصد ازدواج دارند، معمولا با عدم استقلال دست و پنجه نرم میکنند و همین مسئله باعث میشود تا والدین توان انتخاب و تصمیمگیری را در فرزند خود نبینند و به او اعتماد نکنند. لازم است فرزندان حداقل در سنین خاصی، تجربه مستقل شدن، حداقل از نظر مالی و شغلی را داشته باشند تا بتوانند اعتماد والدین را جلب کنند و نشان دهند که وارد دنیای بزرگسالی شدهاند.
3. وابستگی اقتصادی به والدین
امروزه تقریبا تمام جوانان برای تأمین هزینههای ازدواج مثل مسکن، خودرو، مراسم ازدواج و لوازم منزل، به والدین وابسته هستند و بدون کمک آنها نمیتوانند زندگی مشترک را شروع کنند. بنابراین والدین این حق را به خود میدهند که برای فرزندشان تصمیم بگیرند و همسر او را انتخاب کنند. این مسئله در درجه اول ممکن است منطقی به نظر برسد، اما توجه داشتهباشید که انتخاب همسر مسئله مهمی است که تمام زندگی آینده فرزند شما را درگیر میکند و نباید از این ابزار به عنوان اهرم فشار استفاده کنید و لازم است شرایط اقتصادی جامعه را در نظر بگیرید.
منبع : دخالت والدین در ازدواج | چگونه با مخالفت والدین در ازدواج برخورد کنیم؟۱۰