تلاش برای استقلال خانوادهی جدید
یکی از اشتباهاتی که بسیاری از زوجین آن را مرتکب میشوند، این است که آنها به تصور رفتار محترمانه به خانوادهها اجازه میدهند پس از ازدواج رفتارها و تصمیمهایشان را کنترل کنند. شما باید با آموختن مهارتهای رفتاری این مسئله را یاد بگیرید که همزمان با حفظ روابط صمیمانه و محترمانه با والدین خود، برای استقلال خانوادهای که تشکیل دادهاید ارزش قائل شوید.
حفظ حریم و مرزها و رابطه با خانواده بعد از ازدواج
رابطه صمیمانه هرگز به معنی رعایت نکردن حریم شخصی زندگی شما و همسرتان نیست. به اشتراک گذاشتن تمام جزئیات رابطه خود با خانوادهها خودش میتواند مجوزی برای کنترلگری و مداخلات بیش از حد آنها باشد. اگر این مداخلات در زندگی شما صورت میگیرد و متعاقب آن رابطه بین شما و همسرتان نیز آسیب دیده است، بیشتر از تلاش برای تغییر خانوادهها تلاش کنید تا خودتان مرزهای خانواده خود را تعیین کنید.
بدگویی نکردن از همسر نزد خانواده خود
توجه داشته باشید که شکایت خود را از همسرتان نزد خانوادهتان نبرید. شما با تشکیل خانواده جدید باید بتوانید مسائل و مشکلات خود را تا حد امکان در درون آن حل کنید. قبل از شکایت و بدگویی تلاش کنید نحوهی گفتوگو و برقراری ارتباط سالم با همسرتان را در هنگام بروز تعارضها را بیاموزید.
برای ارتباط همسرتان با خانوادهی خود ارزش قائل باشید. نگذارید مشکلات گذرای شما روابط بلندمدت او با خانوادهتان را خدشهدار کند.
تجدید نظر در اولویتبندیها پس از ازدواج
اگر تحکیم ازدواج و رابطه با همسرتان برایتان اهمیت دارد، نیازمند این هستید که پس از ازدواج اولویتبندیهای خود را مورد بازنگری قرار دهید. وقتی که داشتن رابطهی رضایتبخش با همسرتان نسبت به رابطهی شما با خانوادهی خود اهمیت کمتری برای شما دارد نمیتوانید انتظار داشته باشید که دچار تعارض و اختلافی با همسرتان نشوید.
منبع: مدیریت رابطه با خانواده بعد از ازدواج | چرا و چگونه۱۴۲