برو به محتوای اصلی

آیا مهاجرت به آمریکا از طریق استخدام امکان‌پذیر است؟

ناشناس

من کجام؟ اینجا کجاست؟

در جواب‌کو می‌تونید در مورد هر موضوعی سوال کنید، به سوالای بقیه جواب بدید و تجربتون رو به اشتراک بگذارید!

صنم والی زاده، کارشناس ارشد جهانگردی

بله، با یافتن شغل، اخذ ویزای کار و ماندن در این کشور به مدت یکسال، امکان اخذ گرین‌کارت و اقامت برای شما فراهم خواهد شد. اما در کشوری مانند آمریکا که همه چیز بر پایه رقابت است، دریافت پیشنهاد شغلی از سوی کارفرما در آمریکا (job offer)، اخذ ویزای کار و مهاجرت از طریق استخدام، شما را با چالش‌های متفاوتی از جمله وجود رقبای بسیار مواجه می‌سازد. بی‌شک ارائه رزومه‌ای حرفه‌ای و متناسب با نیاز کارفرما، از پیش‌نیازهای مهم ورود به بازار کار در آمریکا است. در غیر اینصورت حتی با داشتن دانش و تجربه کافی در شغلتان، ممکن است سایرین بر شما پیشی بگیرند. ویزای کاری در آمریکا به دو دسته مقابل قابل تقسیم‌بندی است: 

1- ویزای کار موقت (H1B و H2B) 

2-ویزای کار دائم (EB1، EB2، EB3، EB4 و EB5)

ادامه مطلب۱

۳

سوالات مرتبط

آمار سوال

۵ نمایش
۰ دنبال‌کننده
۵ روز پیش پرسیده شده
آمار بازدید در این ماه

سوال رو به اشتراک بگذار