خودتون هم میتونید سایت طراحی کنید با وردپرس و آموزشش هم که تو گوگل هست.

سروناز غلامی
دانشجوی صنایع
در جوابکو میتونید در مورد هر موضوعی سوال کنید، به سوالای بقیه جواب بدید و تجربهتون رو به اشتراک بگذارید!
خودتون هم میتونید سایت طراحی کنید با وردپرس و آموزشش هم که تو گوگل هست.
قیمتها متفاوت هست، بستگی به نیازتون و پلتفرمی که طراحی سایت با اون انجام میشه داره. اگر وبسایت وردپرسی بخواید هزینه کمتری داره و خیلی زود سایتتون آماده میشه ولی معایب خودش رو داره. در مقالهای در مورد محاسبه هزینه طراحی سایت۷۱ مطالبی عنوان شده که خواندنش خالی از لطف نیست و قطعا کمکتون میکنه. جهت طراحی سایت۱۰۵ فروشگاهی میتونید از طریق لینکی که براتون گذاشتم اقدام کنید، با کنترل پنل ساده و کاربردی که اختصاصی برای شما نوشته میشه، اگر سوالی بود در خدمتتون هستم، موفق و پیروز باشید.
شما میتوانید خودتون با وبزی۷۵ سایت خودتون را بدون دانش فنی طراحی کنید و هزینهای بابت طراحی سایت نپردازید.
به نظر من متاسفانه هیچ معیار مشخصی برای تعیین هزینه منصفانه طراحی سایت فروشگاهی تو کشورمون یا حتی خارج از ایران وجود نداره. اختلاف قیمت طراحی سایت فروشگاهی تا حدی زیاده که حتی طراحان وب (از جمله خودم) از تعجب شاخ درمیاریم.
به صورت کلی قیمت طراحی سایت فروشگاهی تا حد زیادی به امکاناتش بستگی داره. البته منظور امکاناتی هست که واقعا روی قیمت تاثیر میذارن و نه امکانات بدیهی. به عنوان مثال تعداد درگاههای اینترنتی یا رعایت استانداردهای سئو از مواردی هستن که واقعا روی قیمت نهایی تاثیر میذاره، اما مثلا وجود پنل پیامک واقعا بدیهیه.
متاسفانه خیلی از همکاران (مخصوصا شرکتهایی که تبدیل به برند شدن) حتی بدیهیترین قابلیتهایی که باید داخل فروشگاههای اینترنتی وجود داشته باشن رو میارن تو لیست امکانات. شاید بزرگترین دلیلشون هم اینه که هضم تعرفههای سنگین خودشون رو را برای کاربر راحتتر کنن.
بنابراین یه راه حل خوب اینه که بعد از مشاهده امکاناتی که شرکتهای طراحی وب براتون لیست میکنن، باید بتونین تشخیص بدین که کدوم یکی از امکانات بدیهیه و قاعدتا نباید بابت آنها هزینهای را از شما دریافت کنن.
حالا برای اینکه راحت باشین امکانات بدیهی رو براتون لیست کردم:
حتی اگر خواستین تو صفحه قیمت طراحی فروشگاه اینترنتی۱۵ کامل در موردش صحبت کردم.
ببین دوست عزیز برای شما بهترین گزینه وردپرس هست. شما هر نوع سایتی که بخوای میتونی با وردپرس ایجاد کنی و با توجه به اینکه گفتی یه سایت ساده میخوای پس مشکلی پیش نمیاد برات. خیلیا میگن وردپرس محدودیت داره و فلان. ولی خب با توجه به هزینه کمی که داره و اینکه روز به روز هم داره پیشرفت میکنه، واسه کسب و کارهای کوچک و نوپا و مخصوصا استارتاپها واقعا عالیه.
اگر قصدتون اینه که همکاری در فروش (Affiliate marketing) انجام بدین که دیگه وردپرس بهترین گزینهتونه.
برای این کار هم دوتا راه دارید:
1. خودتون طراحی سایت با وردپرس رو یاد بگیرید. زیاد سخت نیست ولی اگر هیچ آشنایی با طراحی سایت نداشته باشید ممکنه براتون چالش برانگیز بشه.
2. به یک شرکت طراحی سایت با وردپرس مراجعه کنید. میگم شرکت چون اگر از فریلنسرها استفاده کنید نباید بعدا انتظار پشتیبانی و پاسخگویی داشته باشید. چون به هرحال برای بروزرسانی قالب و افزونههاتون ممکنه به کمک نیاز داشته باشید و یا اگر مشکلی برای سایتتون پیش بیاد.
اگر شرکت خوب و متخصص در زمینه طراحی سایت با وردپرس هم لازم دارید میتونید به شرکت توسعهگران آریاز مراجعه کنید. لینک سایتشون رو پایین قرار میدم. توی زمینه وردپرس کاملا متخصص هستن و من قبلا از خدماتشون استفاده کردم و واقعا عالین.
برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه و مشاهده تعرفهها به سایت۵۱ ما سر بزنید.
بسته به نوع محصول میتوان گفت هزینه متفاوتی برای سایتهای فروشگاهی وجود دارد. سایتهای فروشگاهی با استفاده از دو قالب آماده و اختصاصی طراحی میشن.
قالبهای آماده که شامل وردپرس جوملا و... که هزینه پایینتر و البته ممکن است در آینده معایبی را داشته باشند.
دسته دوم سایت اختصاصی است که هزینه بالاتر داشته و با زبانهای asp.net۶۱ و php و... کدنویسی میشن و به موازات هزینه بالای این سایتها اختصاصی بودن آن یک مزیت محسوب میشود. برای اطلاعات بیشتر میتوانید به عنوان نمونه سایت اختصاصی کوثر۸۰ را که با زبان php زده شده را بررسی نمایید. این سایت توسط آژانس ایران وب لایف۲۵۳ آماده شده است.