برو به محتوای اصلی

شرایط ویزای۳۶۰ روزه لب مرز گرجستان چیست؟

ناشناس

من کجام؟ اینجا کجاست؟

در جوابکو می‌تونید در مورد هر موضوعی سوال کنید، به سوالای بقیه جواب بدید و تجربتون رو به اشتراک بگذارید!

لب مرز رو اطلاع دقیق ندارم ولی این شرایط ویزا ۳۶۰ روزه است:

مدارک مورد نیاز برای تقاضای ویزا:

  • پاسپورت معتبر
  • فرم درخواست ویزا
  • یک قطعه عکس
  • فیش پرداخت مالیات مربوطه

مدارک اضافی دیگری ممکن است مورد نیاز باشد، مانند مدارکی برای اثبات هویت، مدارکی برای اثبات تامین هزینه‌های مالی. هزینه یک ویزای 360 روزه در گرجستان 100 لاری است و فرم درخواست می‌تواند در سفارت یا کنسولگری گرجستان به زبان گرجی یا انگلیسی یا زبان کشور متقاضی پر شود. تصمیم به تصویب یا صدور ویزای معمولی در طی هفت روز انجام می‌شود.

۳