اکثر سرویسهای آنلاین کاریابی رزومه ساز آنلاین دارند که خوشبختانه باعث شدهاند کیفیت رزومهها بهبود پیدا کنه. اما در صورتی که قصد دارید یک رزومه حرفه ای داشته باشید، رزومه سازهای آنلاین جوابگو نخواهند بود. نکات زیر میتونه به شما کمک کنه:
اطلاعات را به صورت دسته بندی شده قرار دهید. ترتیب دسته بندی پیشنهادی به این صورته:
1- اطلاعات فردی(نام و نام خانوادگی / سن/وضعیت تاهل/ تعداد فرزند/ شماره تماس/ محدوده سکونت یا آدرس محل سکونت/ ایمیل)
2- اطلاعات تحصیلی (مدرک تحصیلی/دانشگاه/دورههای گذرانده شده و...)
3- اطلاعات حرفه ای (نرم افزارهایی که آشنایی دارید/زبانهای خارجی / مهارتهایی که دارید)
برای اطلاعات حرفه ای بهتر است که سطح دانش خودتون رو مشخص کنید. برای مثال درصورتی که به زبان انگلیسی مسلط هستید میزان تسلط یا مدرک معتبر را قید کنید.
4-سوابق شغلی
لیست مجموعههایی که همکاری داشتید به همراه مدت زمان همکاری. درصورتی که شماره تماس یا راه ارتباطی ای برای ارتباط با مجموعه قبلی ای که همکاری داشتید را قید کنید میتواند تاثیر مثبتی داشته باشد.
5- نمونه کار
در صورتی که شما در زمینه ای کار میکنید که نمونه کاری برای ارائه دارید میتونید در رزومه به آن اشاره کنید. برای مثال گرافیستها و طراحان، برنامه نویسان و.... جز این دسته هستند.
6-بیوگرافی مختصر
در خصوص ویژگیهای شخصیتی خود توصیحات مختصری بدهید.همچنین میتوانید در مورد علایق و یا فعالیتهای غیر حرفه ای خود بنویسید.
7- چشم انداز
برنامه زندگی و اهداف پیش رویتان را توضیح دهید. اینکه شما برای یک سال و یا ده سال بعدی زندگیتان برنامه دارید میتواند تاثیر مثبتی بر روی مخاطبتان بگذارد.
8- در انتها دسترسی به شبکههای اجتماعی به خصوص شبکه لینکدین را قرار دهید.
یکی از اشتباهات که به شخصه بسیار در رزومهها دیدهام، استفاده از عکس نامناسب برای رزومه بوده است. رزومه هویت یک شخص و اصلا خوب نیست که از عکس دونفری برای یک رزومه استفاده بشه.