برو به محتوای اصلی
سوال
وب
محسن
۴ سال پیش پرسیده شده

چرا در بعضی از سایت‌ها حساب کاربری و رمز ورود حذف می‌شوند و باید دوباره وارد شد، مثل آپارات و ویرگول، ولی برخی سایت‌ها همیشه حساب کاربری و رمز عبور در آنها ذخیره می‌ماند، مانند دیجی‌کالا و جواب‌کو؟ آیا راه حلی وجود دارد که مجددا حساب کاربری و رمز را درخواست نکنند؟

من کجام؟ اینجا کجاست؟

در جوابکو می‌تونید در مورد هر موضوعی سوال کنید، به سوالای بقیه جواب بدید و تجربه‌تون رو به اشتراک بگذارید!

ناشناس

تا جایی که بنده میدونم همون سایت آپارات و ویرگول از سیستم ذخیره‌سازی و کوکی هم برخوردار هستند. اما اینکه به نظر شما تایم انقضای Session شما کم هست به خاطر آمار بازدید بسیار بالای این سایت‌ها، تایم جلسات یا همون  Session حضور کاربر در سایت با میزان کمتری هست تا با هر بار ورود فرآیند اعتبارسنجی انجام بشه و از انسان بودن کاربر اطمینان حاصل بشه.

اگر شما در زمان لاگین اطلاعات رو در مرورگر ذخیره میکنید دیگه مابقی‌‌اش دست شما نیست. چون اگر طول جلسات که در برنامه‌نویسی سایت مشخص و تعریف میشه کوتاه تعیین شده باشه طبیعیه با گذشت اون بازه زمانی هربار که سایت رو باز کنید مرورگر از شما اطلاعات ورود رو درخواست میکنه.