برو به محتوای اصلی

اگر شما از یک شرکت ثبت شده در تایلند، دعوت‌نامه کاری داشته باشید می‌توانید به سفارت تایلند مراجعه کرده و با به همراه داشتن برگه‌های معتبر ثبت شرکت مربوطه و پرداخت نقدی هزینه ویزا، ویزای کار 3 ماهه دریافت نمایید. برای تمدید این ویزا باید به اداره مهاجرت مراجعه نمایید و با ارائه مدارک مالیاتی کامل و مدارک شرکتی که در آن مشغول به کار هستید و همچنین با پر کردن فرم مربوطه اقدام به این کار نمایید. برای این کار شما باید دوباره هزینه ویزا را پرداخت نمایید.

شما برای کار در تایلند می‌توانید در صورت داشتن شرایط مالی مناسب و با کمک یک وکیل مجرب اقدام به ثبت شرکت نمایید. برای ثبت شرکت در تایلند شما نیازمند داشتن حداقل 2 شریک تایلندی هستید که 51 درصد سهامدار شرکت شما باشند و به ازای هر 1 نفر خارجی باید 4 نفر کارمند تایلندی در شرکت شما مشغول به کار باشند و به ازای هر کارمند خارجی باید 2 میلیون بات تایلند به سرمایه شرکت شما اضافه گردد. برای ثبت شرکت نیز ابتدا باید با ویزای توریستی وارد کشور شوید و سپس پس از ثبت شرکت باید به ایران بازگشته یا کشور ثالث رفته و با ارائه مدارک شرکت از سفارت تایلند تقاضای ویزای کاری نمایید. پس از بازگشت به تایلند اقدام به درخواست WORK PERMIT از طریق وکیل خود نمایید و توجه داشته باشید داشتن ویزای کار به تنهایی مجوز کار برای شما ایجاد نمی‌کند و شما باید WORK PERMIT مربوط به شغل خود را ارائه دهید. WORK PERMIT هر شغل و حرفه‌ای متفاوت بوده و اشتغال به هر کاری بدون داشتن WORK PERMIT و ویزای کاری غیر قانونی محسوب می‌شود و می‌تواند باعث جریمه نقدی و اخراج از کشور گردد.

برای رفتن به تایلند با ویزای کار باید چه اقداماتی انجام بدم؟ و پاسپورت مخصوص تایلند باید تهیه کنم؟

اگر هدف شما این است که در کشور تایلند به کاری مشغول شوید، یکی از راه‌ها این است که ویزای گردشگری که یک ویزای غیر مهاجرتی است را دریافت نمایید. توجه کنید که این ویزا باید از نوع یکبار ورود باشد. شما با استفاده از این ویزا می‌توانید به مدت 3 ماه در تایلند اقامت نمایید. در این 3 ماه شما می‌توانید کاری در تایلند برای خود پیدا کرده و سپس از مقامات تایلندی درخواست اقامت بیشتر در این کشور را نمایید. ویزای چندبار ورود به تایلند یک سال معتبر است اما اگر شما با دریافت این ویزا وارد کشور تایلند شوید و به کاری مشغول شوید، متخلف محسوب شده و با شما برخورد خواهد شد. این قانون برای جلوگیری از ورود غیرقانونی اتباع کشورهای دیگر و نپرداختن مالیات می‌باشد.

کارهایی که می‌توانید با داشتن ویزای کار انجام دهید:

  • با این نوع ویزا می‌توانید یک حساب بانکی باز کنید و حتی درخواست وام بدهید.
  • با استفاده از این ویزا می‌توانید مجوز صادارت و واردات اجناس مختلف را از تایلند به کشورهای دیگر یا ایران بگیرد.
  • می‌توانید خودرو و اجناس مختلف را نیز با تسهیلات اقساطی خریداری نمایید.
  • امکان رفت و آمد به ایران در مدت اقامت البته با گرفتن مرخصی بین دوره‌های 90 روز و درخواست ویزای multiple entry از اداره مهاجرت را دارید.

مدارک لازم برای دریافت ویزای کار:

  • اصل گذرنامه متقاضی
  • 3 قطعه عکس 4 * 6
  • کپی تمام صفحات شناسنامه
  • دعوت‌نامه رسمی تجاری از کشور تایلند که توسط شرکتی معتبر تهیه می‌گردد (در صورتی که قرار است در شرکتی مشغول به کار شوید
  • حضور متقاضی جهت رفتن به سفارت کشور مربوطه الزامی می‌باشد
  • ارائه برگه‌های مربوط به ثبت شرکت در تایلند
  • پرداخت هزینه به صورت نقدی
  • تکمیل فرم مخصوص ویزای تایلند و ارائه 2 کپی دیگر از آن

سفارتخانه تایلند در تهران:

فعالیت ها: صدور ویزا، اخذ کد ثبت، امور مربوط به کنسولگری، پاسخ به سوالات مسافران و مهاجران، ارائه وقت برای روادید.

آدرس: بهارستان، خیابان ابن سینا، روبروی بیمارستان طرفه، کوچه استقلال پلاک ۳.

شماره تلفن: ۷۷۵۳۱۴۳۳-۲۱

شماره فکس: ۷۷۵۳۲۰۲۲-۰۲۱

ساعات کار: یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۶:۳۰

زمان دریافت مدارک: از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۱:۳۰

امور مربوط به دریافت ویزا: از ساعت ۱۳:۳۰ تا ۱۶

۶
نمایش سوال