پایتون یک زبان برنامهنویسی است و به تنهایی اهمیتی ندارد. اما بسیاری از تکنیکهایی که امروز برای پردازش اطلاعات پزشکی استفاده میشود در قالب استفاده از کتابخانهها یا فریمورکهایی است که عموما با زبان پایتون هم قابل استفاده هستند.
بنظر شما پایتون در علم پزشکی در چه قسمتهایی کاربرد داره؟
بنظر شما پایتون در علم پزشکی در چه قسمتهایی کاربرد داره؟
من کجام؟ اینجا کجاست؟
در جوابکو میتونید در مورد هر موضوعی سوال کنید، به سوالای بقیه جواب بدید و تجربهتون رو به اشتراک بگذارید!
پایتون یک زبان اسکریپتی است که کدهای آن در پلتفرمهای لینوکس، ویندوز، مکینتاش، سیستم عاملهای موبایل و حتی پلیاستیشن قابل اجراست و بهدلیل قابلیتهای فراوانی که دارد، به یکی از زبانهای مورد علاقهی برنامهنویسان وب تبدیل شده و شرکتهای بزرگی مثل گوگل، یاهو، اینستاگرام، ناسا، یوتیوب و… در سطح بالایی در حال استفاده از آن هستند. بیت تورنت، یوتیوب، دراپ باکس، دیلاگ، سینما فور دی و بازار تعدادی از اپلیکشنهایی هستند که با برنامهنویسی پایتون طراحی شدهاند. از مهمترین کاربردهای زبان برنامهنویسی پایتون و انجام پروژه پایتون میتوان موارد زیر را برشمرد:
- طراحی و توسعه وباپلیکیشنها: از زبان پایتون برای ایجاد فریمورکهای تحت وب مانند چریپای، توربو جی یر، باتل، فلاسک و... استفاده شده است. این فریمورکها، کتابخانهها و ماژولهای استانداردی را فراهم میکنند تا وظایف مرتبط به مدیریت محتوا، پایگاه داده و مواجهه با پروتکلهای اینترنتی مانند اچتیتیپی، اسامتیپی، ایکسامال، افتیپی و پاپ را ساده نمایند.
- توسعه بازی: پایتون دارای ماژولهای متنوع، کتابخانهها و پلتفرمهای گوناگونی است که توسعه بازی را پشتیبانی میکنند. بازیهای بسیار زیادی مانند سیویلیزیشن-آی وی، شهر بازی آنلاین والت دیزنی یا وگا استرایک و... وجود دارد که با پایتون طراحی شده است.
- مدلسازی سه بعدی: از پایتون برای ایجاد نرمافزارهای عکس دوبعدی مانند اینک اسکیپ، جیآیامپی، پینتشاپ پرو استفاده شده است. پکیجهای انیمیشن سهبعدی مانند بلندر، تریدی مکس، سینما فور دی، لایت ویر و مایا نیز با استفاده از متغیرهای پایتون طراحی شدهاند.
- تحلیل داده: سرعت بالاتر، ابزارهای سریعتر و تولید محصولات راحتتر پایتون را به یکی از ابزارهای کاربردی در علوم داده هوش مصنوعی، یادگیری ماشین، دادهکاوی و… مبدل کرده است. پایتون به دلیل توانمندی بالا در انجام محاسبات سریع به یک رقیب جدی برای نرمافزار متلب در محافل علمی و دانشگاهی تبدیل شده است.