
علی شنوایی قناد
دانشجوی سینما-تدوین
در جوابکو میتونید در مورد هر موضوعی سوال کنید، به سوالای بقیه جواب بدید و تجربهتون رو به اشتراک بگذارید!
وبلاگنویسی رو اگه بخواهیم با دید کسب و کار نگاه کنیم، به دو روش متداول میرسیم که یکی باعث درآمد مستقیم میشه و دیگری به صورت غیر مستقیم این کار رو میکنه.
تو روش اول یک وبلاگ میتونه با تولید محتوای خوب و ارزشمند جذب مخاطب کنه و با بالاتر رفتن تعداد کاربران روزانهاش از طریق تبلیغات یا اسپانسرها به درآمدزایی برسه، از تبلیغات بنری و کلیکی تا تبلیغ محصولات اسپانسر در محتوای تولید شده.
در روش دوم، وبلاگ در نقش یک مکمل برای کسب و کار اصلی ظاهر میشه و اگه بخواهیم به چند نمونه از مزایاش اشاره کنیم میتونیم از ایجاد ارتباط بیشتر با کاربران و ایجاد اعتمادسازی با برند کسب و کار اصلی صحبت کنیم.
فرض کنین یک فروشگاه آنلاین دارین، با وبلاگ هم میتونین باعث بشین کاربران زمان بیشتری رو در سایت شما سپری کنن و هم از موتورهای جستجوگر تعداد زیادی ورودی داشته باشین و مخاطب بیشتری برای فروشگاه خودتون جذب کنین.
از وبلاگهای موفق که از روش اولی استفاده میکنن :
و وبلاگهایی که از روش دوم استفاده میکنن :
به نظرم یک پزشک۱۲۷ تنها وبلاگی هست که به معنای واقعی وبلاگ ایجاد شد و وبلاگ ماند و بصورت وبلاگی در حالت فعالیت است. از حیطه خودش خارج نمیشود و در همان ریلی که در اول گذاشته حرکت میکند. باید بهش تبریک گفت.
سایت 1 پزشک و بلاگ دیجی کالا و بامیلو از دو روش مستقیم و غیر مستقیم به تولید درآمد میپردازن و یا حداقل باعث افزایش ماندگاری کاربر در سایت میشوند. متاسفانه با رشد شبکههای اجتماعی خیلی از کسب و کارها از بلاگ دیگه استفاده نمیکنن در حالی که خیلی میتونه تو جذب کاربران بالقوه کمک کنه به کسب و کارهای آنلاین.