برای اول راه بهترین کار یادگیری HTML و CSS هست Frameworkهایی مانند Bootstrap و Semantic UI هم میتوانند بسیار مفید واقع شود.
:: گام دوم : آموختن و فراگیری زبان CSS شروع کار و آغاز طراح وب شدن، لازم و ضروریه که اول از همه زبان html رو یاد بگیرید. زبان html برای ایجاد بدنه و ساختار اصلی صفحات وب به کار میره. شما از هر زبان برنامهنویسی (مثل php) که استفاده کنید نهایتا باید خروجی رو به صورت کدهای html بسازید. برای یادگیری این زبان کتابهای زیادی در کتاب فروشیها موجوده. ولی پیشنهاد من اینه که همزمان با مطالعه حتما کد بزنید و به صورت عملی و تجربی کار کنید تا نتیجه مناسب رو بگیرید. (مطالب مربوط به آموزش html رو که ما تهیه کردیم میتونید از اینجا۷۸ و اینجا ۷۲مطالعه کنید که در حال توسعه و افزایش مطالب هست.)
ما در سونلرن دوره آموزشی طراحی وب (HTML و CSS پیشرفته)۸۴ رو برای شما به صورت 50 ساعت آموزش ویدیویی تهیه کردیم که میتونید با بهرهگیری از اون یه طراح وب کاملا حرفهای بشید.
اگر زبانتون بد نیست پیشنهاد من اینه که بخش آموزش html سایت w3schools۷۹ رو هم حتما برای شروع کار مطالعه کنید. در اونجا مثالهای زیادی زده شده و این مزیت هم وجود داره که همزمان میتونید کدها رو خودتون تست کنید و نتیجهاش رو در خروجی ببینید. منتهی اگر میخواید در عمل بتونید موفق باشید دوره طراحی وب خیلی مفیدتر هست براتون.
:: گام دوم: آموختن و فراگیری زبان CSSبا html ساختار و پیکربندی کلی یک صفحه وب رو میسازیم. ولی برای اینکه ظاهر صفحه وب رو آراسته کنید باید از CSS استفاده کنید. با CSS میتونید برای هر کدوم از تگهای html خصوصیاتی چون رنگ، فونت، سایز، پسزمینه و... رو تعیین کنید. CSS رو به این منظور ایجاد کردند که ساخت پیکربندی صفحه وب رو از شیوهی نمایش اون جدا کنند (seperation of concepts).
اگر میخواید CSS رو خیلی کامل یاد بگیرید دوره آموزشی طراحی وب (HTML و CSS پیشرفته)۸۴ رو دنبال کنید تا صفر تا صد CSS رو فرا بگیرید.
:: گام سوم: یادگیری زبان جاوااسکریپت. وقتی که html و CSS رو خوب یاد گرفتید، میتونید صفحات وب استاتیک رو طراحی کنید. مثلا میتونید قالبهای وبلاگ سرویسهای مختلفی مثل بلاگفا، میهنبلاگ، پرشینبلاگ و بلاگاسکای رو طراحی و ویرایش کنید. اما اگر میخواید حرفهایتر کار کنید باید بعد از html و CSS سراغ javascript برید. با جاوااسکریپت میتونید پویایی و طراوت خاصی به صفحات وبتون بدید. میتونید اسکریپتهای بدرد بخور و لازم برای خودتون بنویسید و صفحات وبتون رو جذابتر کنید. جاوااسکریپت برخلاف html و CSS یک زبان برنامهنویسی هست، در صورتی که html و CSS زبانهای نمادگذاری هستند. پس به منظور یادگیری javascript باید وقت بیشتری بذارید تا با مفاهیم برنامهنویسی هم در کنار یادگیری این زبون آشنا بشید. تازه لذت کار با جاوااسکریپت رو زمانی که از libraryهایی مثل jQuery ۷۵استفاده میکنید خیلی ملموستر و بیشتر لمس خواهید کرد.
ما برای اینکه در جاوااسکریپت و جیکوئری هم حرفهای بشید یه دوره فوقالعاده جامع، کاربردی و پروژه محور رو برگزار کردیم. اگر میخواید جاوااسکریپت و جیکوئری رو هم حرفه بشید و در صفحات وبتون جادوگری کنید حتما دوره آموزشی جاوااسکریپت و جیکوئری۷۶ رو بگذرونید.
سایت w3schools قسمتی هم برای آموزش جاوا اسکریپت۷۶ داره که بد نیست دنبالش کنید. برای آشنایی اولیه مختصر و مفیده.
:: گام چهارم: یادگیری زبان برنامهنویسی اسکریپتی مثل PHP. گام بعدی اینه که شما به سراغ یک زبان برنامهنویسی سمت سرور مثل php یا asp.net۷۶ برید. با استفاده از این زبونها شما میتونید برنامههای تحت وب بزرگ و دلخواه خودتون رو بنویسید. یادگیری این زبانها وقت، تلاش و کار عملی زیادی رو میطلبه و فقط هم زمانی توصیه میشه که واقعا علاقمند باشید و برنامهای برای توسعه و نوشتن نرمافزارهای تحت وب داشته باشید. و در صورتی که میخواید در حد ویرایش و طراحی قالب وبلاگ۹۵ها و صفحات ایستای وب کار کنید، 3 گام اول براتون کافیه.
بعد از یادگیری این نوع زبانها هم باید با مفاهیم پایگاه داده (Database) آشنا بشید تا بتونید محتوای ورودی و خروجی برنامههای نوشته شده رو ذخیره و استفاده کنید.
در حال حاضر دوره کامل و حرفهای آموزش زبان php۸۱ رو هم برای شما تهیه کردیم که میتونید اونو بخونید و ببینید. ما به شما این تضمین رو میدیم که این دوره از کاملترین و با کیفیتترین دورههایی هست که در ایران داره برگزار میشه و شما با ثبت نام در این دوره میتونید PHP رو به صورت کاملا کاربردی و عملی یاد بگیرید. فقط کافیه نگاهی به سرفصلهای دورهی PHP۸۱ بیاندازید تا از کامل بودن اون مطمئن شید!
لینک: www.7learn.com۱۹۹