برو به محتوای اصلی

تغذیه
تغذیه

آیا در مورد تغذیه سوال دارید؟

همین الآن عضو شو و به صورت ناشناس یا عمومی سوالتو درباره تغذیه بپرس!

ناشناس
  1. صمغ (امروزه پلیمرهای پلاستیکی یا پارافین جامد)
  2. شیرین کننده (شکر یا قندهای مصنوعی)
  3. نرم کننده (مثل گلیسیرین و لیسیتین)
  4. سفیدکننده (تیتانیوم دی‌اکسید)
  5. مواد رنگی (غیر محلول)
  6. اسانس (نعنا، اکالیپتوس و...)
  7. دیگر افزودنی‌ها در بعضی آدامس‌ها (کافئین، فلوراید و...)
۳

غذاهای آبدار.

۳
پویا عبدی ، مشاور روانشناس

برای درمان بدغذایی کودک‌تان ابتدا باید منشا آن را پیدا کنید. معمولا منشا بدغذایی کودک‌تان را می‌توانید در شیوۀ فرزندپروری خود بیابید. برخی شیوه‌های نادرستی که والدین برای غذا دادن به کودک به کار می‌برند، دلیل اصلی بدغذایی کودک می‌باشد. برای مثال بر... (بیشتر)

۳
  • از مقدار مناسبی سبزی‌های مختلف خصوصا کاهو مصرف کنید.
  • از غذاهای آب‌پز شده، خورشت‌های آبدار و کم‌نمک استفاده کنید.
  • برای مسواک زدن بعد از خوردن سحری از حجم کمتری خمیر دندان استفاده کنید.
  • از کربوهیدرات‌هایی همچون نان و غلات و ماکارونی سبوس‌دار در وعده افط... (بیشتر)
۴

توی هر خونه‌ای یه قسمتی وجود داشته به نام سرداب که خیلی حرفه‌ای باد در اونجا در جریان آب قرار میگرفته و خیلی خنک بوده. مردم زمانه قدیم مواد غذایی‌شون رو اونجا قرار می‌دادن.

۲

بنده کارشناس طب سنتی و مزاج‌شناسی هستم. اصولا علت اضافه وزن در بیشتر افراد غلبه سردی و رطوبت در بدن هست که باعث افزایش توده چربی میشه. پیشنهاد و روش کار من با استفاده از پک‌های لاغری هست که بدون بازگشت و تضمینی هست. در این پک لاغری شما با استفاده ا... (بیشتر)

۲

میزان امگا۳ موجود در گوشت ماهی به نوع ماهی بستگی دارد. مثلا ماهی‌هایی مانند کیلکا، کولی، قزل‌آلا، سالمون، شاه‌ماهی، ساردین و خال‌مخالی دارای اسیدهای چرب امگا۳ زیادی هستند. اما میزان امگا۳ موجود در انواع دریایی و پرورشی آنها چندان تفاوتی با هم ندارد... (بیشتر)

۶

خواص و مزایای کدو سبز برای سلامت بدن و درمان بیماری‌ها:

یکی از سبزیجات که که در فصل تابستان به وفور دیده می‌شود “کدو سبز” است که دارای ارزش غذایی بسیاری بوده و دارای خواص ضد پیری بوده و درمان بسیاری از بیماری‌هاست. کدو سبز، از لحاظ علم گیاه‌شناسی، د... (بیشتر)

۶
محدثه میرحسینی ، کارشناسی میکروبیولوژی

آب برنج خواص بسیار زیادی دارد و می‌توان آن را به صورت موضعی و یا خوراکی مصرف نمود.

خواص آب برنج:

  • فیبر موجود در آب برنج از بروز یبوست جلوگیری می‌کند؛ نشاسته برنج نیز موجب رشد باکتری‌های مفیده معده شده و احتمال بروز یبوست را به حداقل می‌رساند.
  • آب برنج ی... (بیشتر)
۳
محدثه میرحسینی ، کارشناسی میکروبیولوژی

فلفل سیاه بومی کشور هند بوده و میوه‌ی خشک شده‌ی گیاه فلفل است که به عنوان ادویه و دارو استفاده می‌شود. دانه‌های میوه گیاه فلفل ابتدا سبز رنگ هستند که پس از خشک شدن در رنگ‌های سفید، سیاه و قرمز عرضه می‌شوند.

خواص فلفل سیاه:

  • سیستم ایمنی بدن را تقویت کر... (بیشتر)
۴
👤 Top Contributors