برو به محتوای اصلی

تغذیه
تغذیه

آیا در مورد تغذیه سوال دارید؟

همین الآن عضو شو و به صورت ناشناس یا عمومی سوالتو درباره تغذیه بپرس!

پاسختغذیه
احمد عسکری

بله نان بربری و تمام نان‌هایی که در نانوایی‌ها پخته می‌شوند حتی نان‌های بسته‌بندی شده مانند نان تست و یا نان باگت هم دارای گلوتن هستند مگر اینکه روی بسته‌بندی بدون گلوتن ذکر شده باشد. حتی نان‌های برنجی محلی هم ممکن است برای ایجاد چسبندگی در خمیر مق... (بیشتر)

مسعود صباغی

بسیاری از میوه خشک‌ها هم برای لاغری مناسب هست و گزینه خوبی برای قرار دادن در رژیم. مقاله با این ۸ میوه خشک، سریع‌تر وزن کم کنید۴ را مطالعه نمایید.

پاسختغذیه
باسط رستمی
همبنیان گذار نوین توریسم

دقیقا همینطور با اینکه عسل و خربزه به صورت جدا خیلی خوشمزه هستند ولی به صورت ترکیبی خطرناک هست. در این پست اینستاگرام۶ ماهم بهش اشاره کردیم. 

عسل با مواد غذایی و محصولات متنوع و گسترده‌ای داره مثلا شیر با عسل خیلی خوشمزه من واقعا تنها ترکیبی که ... (بیشتر)

پاسختغذیه
باسط رستمی
همبنیان گذار نوین توریسم

مطمئن‌ترین و تنها راهی که قطعیت بالایی داره همون جواب آزمایشگاه هست، سایر روش‌هایی موجود با تغییر ویژگی‌ها و شرایط محیط ضریب خطای تشخیص نهایی بیشتر میشه.

به همین خاطر برای تشخیص درست حتما از زنبوردار به صورت مستقیم تهیه کنید و برگه آزمایش رو مشاهده ... (بیشتر)

خوردن مواد غذایی زیر در دوران شیردهی باعث افزایش شیر مادر می‌شود:

  • آجیل
  • گوشت ماهی و مرغ
  • تخم‌مرغ
  • حبوبات (حبوبات حداقل 8 ساعت خیس خورده باشد)
  • مصرف کربوهیدرات‌ها مثل نان، برنج، ماکارونی یا سیب‌زمینی در وعده ناهار
  • دوغ یا آب
  • میوه و سبزی
  • خوردن کاهو با سرکه شیره
  • تر... (بیشتر)

خوردن هسته زردآلو در خیلی از منابع گفته شده است که ممکن است باعث مسمومیت سیانیدی شود. هسته زردآلو حاوی آمیگدالین است که در بدن به تولید ماده‌ای تحت عنوان سیانید می‌انجامد که مانند سیانور عمل کرده و ممکن است در افراد اختلال تنفسی، فلج و حتی مرگ را ا... (بیشتر)

پاسختغذیه
مسعود صباغی

هر چیزی به نظر من سردش خوشمزه‌تره.

پاسختغذیه

پیتزا کلا خوبه چه سرد چه گرم ولی بیشتر دوست دارم پیتزا تنوری باشه و تو فر پیتزا ریلی پخته بشه، خیلی باحال میشه واقعا با پخت پیتزا معمولی فرق داره خیلی برشته میشه.

پاسختغذیه
ناشناس
  1. صمغ (امروزه پلیمرهای پلاستیکی یا پارافین جامد)
  2. شیرین کننده (شکر یا قندهای مصنوعی)
  3. نرم کننده (مثل گلیسیرین و لیسیتین)
  4. سفیدکننده (تیتانیوم دی‌اکسید)
  5. مواد رنگی (غیر محلول)
  6. اسانس (نعنا، اکالیپتوس و...)
  7. دیگر افزودنی‌ها در بعضی آدامس‌ها (کافئین، فلوراید و...)
👤 Top Contributors