برو به محتوای اصلی
ناشناس
۵ ماه پیش پرسیده شده

برای این که نامزد آمریکایی کسی بتواند برایش ویزای نامزدی آمریکا را دریافت کند باید چه شرایطی را داشته باشد؟

من کجام؟ اینجا کجاست؟

در جوابکو می‌تونید در مورد هر موضوعی سوال کنید، به سوالای بقیه جواب بدید و تجربتون رو به اشتراک بگذارید!

محمد
مهندسی نرم افزار
  • نامزد شما باید دارای شهروندی آمریکا باشد.
  • شما قصد دارید تا 90 روز بعد از ورود به آمریکا ازدواج کنید.
  • شما و نامزدتان به طور قاونی آزاد به ازدواج هستید (این امر به این معنی است که هر دوی شما باید به طور قانونی از همسر سابق خود جدا شده باشید).
  • شما و نامزدتان حداقل یکبار در دو سال قبل از درخواست ویزای نامزدی آمریکا با هم ملاقات داشته‌اید.

ادامه مطلب۲