برو به محتوای اصلی

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای مجارستان چیست؟

۲

من کجام؟ اینجا کجاست؟

در جوابکو می‌تونید در مورد هر موضوعی سوال کنید، به سوالای بقیه جواب بدید و تجربتون رو به اشتراک بگذارید!

برای گرفتن ویزای شینگن از سفارت مجارستان مدارک زیر نیاز است:

1. پر کردن فرم درخواست ویزا که باید از سایت سفارت مجارستان گرفته شود.

2. اصل گذرنامه معتبر با اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ حرکت.

3. اصل گذرنامه باطل شده (در صورت وجود).

4. کپی از صفحات اطلاعات گذرنامه و همچنین کپی ویزاهای قبلی و مهرهای ورود و خروج (در صورتی که قبلا ویزای شینگن مجارستان یا کشور دیگری را دریافت کرده‌اید).

5. اصل شناسنامه و کارت ملی معتبر به همراه ترجمه رسمی که به تایید دادگستری و وزرات امور خارجه رسیده است.

6. دو قطعه عکس رنگی زمینه سفید و از روبرو با ابعاد 3.5 در 4.5.

7. گواهی تمکن مالی (پرینت انگلیسی حساب جاری 3 ماه گذشته، 40 میلیون به ازای هر نفر با مهر و امضاء بانک مربوطه).
8. گواهی اشتغال به کار با ترجمه انگلیسی به همراه مهر و تایید دادگستری و وزارت امور خارجه (سندی که دال بر اشتغال و تمکن مالی متقاضی ویزا مجارستان باشد):

  • پزشکان: پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی و دانش‌نامه تحصیلی.
  • وکلا: پروانه وکالت.
  • مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی (3 ماهه) نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی، آخرین لیست بیمه.
  • بازنشسته‌ها: ارائه حکم بازنشستگی، فیش حقوقی سه ماه آخر.
  • مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت، رسید حساب دارایی، لیست بیمه.
  • در صورت خویش‌فرما بودن: جواز کسب، آگهی تاسیس، رسید حساب دارایی، لیست بیمه.
  • دانش‌آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل نامه اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار (دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت‌نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می‌باشد).

9. بیمه مسافرتی به ارزش 30 هزار یورو.

10. ترجمه انگلیسی  سند مالکیت به نام مسافر با تایید دادگستری و وزرات امور خارجه.

11. واچر هتل و بلیط رفت و برگشت هواپیما.

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای مجارستان چیست؟

برای گرفتن ویزای مجارستان به نکات زیر نیز باید توجه نمایید:

  • ارائه ضمانت بازگشت الزامی می‌باشد.
  • با توجه به اینکه شرایط اخذ ویزا برای هرکس متفاوت است، سفارتخانه مجارستان این حق را برای خود قائل است تا در صورت نیاز مدارک دیگری را نیز از شما درخواست نماید.
  • هرکس برای دریافت ویزای مجارستان باید گذرنامه جدا داشته باشد.
  • اگر به تازگی درخواست ویزای شما توسط سفارتخانه رد شده است دوباره ثبت نام نکنید.
  • در صورتی که پدر با خانواده مسافرت نمی‌کند،‌ ترجمه انگلیسی رضایت‌نامه پدر خانواده جهت مسافرت همسر و فرزندان و تقبل هزینه‌ها الزامی است.
  • سمت و میزان درآمد شما باید به طور دقیق در گواهی اشتغال به کار گفته شود.
۱۱

دوست عزیز در ارتباط با مهاجرت به مجارستان باید گفت که این بستگی به این داره که شما از طریق تحصیل، کار، ازدواج، سرمایه‌گذاری و یا پناهندگی (کدام یک؟) می‌خواید مهاجرت کنید. در صورتی که تمایل به کسب اطلاعات بیشتر در زمینه مهاجرت به مجارستان دارید می تونید از مراکزی مثل مرکز مشاوره حقوق ایران۱۰ کمک بگیرید.

۷